Cam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez
Cam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – ProfilCam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – 2Cam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – TorbaCam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – SklopljenaCam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – NosiljkaCam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – AutosedisteCam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – Autosediste i NosiljkaCam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – 4Cam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bez – 3

Cam Kolica za Blizance Twin Pulsar Bež

79.170 din

Cam Twin Pulsar su veoma udobna i komforna kolica namenjena za blizance koja poseduju reverzibilna sedišta koja je moguće podesiti u 3 različita položaja: licem ka smeru kretanja, licem ka roditeljima ili jedno prema drugom što omogućava Via Vai rotirajući sistem sedišta. Prednji i zadnji točkovi na kolicima poseduju duple ležajeve i mogu da se skidaju, sistem kočnica i okretanja postavljen je na ručkama.

Nasloni su podesivi istovremeno sa držačima za noge u 4 različita položaja jednim potezom ruke, kolica takođe poseduju rukohvate, mogućnost skidanja prednjeg branika, ojačana sedišta i sigurnosne pojaseve sa mogućnošću vezivanja u 5 različitih tačaka.

Dodatna oprema: adapteri za nameštanje nosiljke, torba sa podlogom za presvlačenje, 2 prekrivača za noge, 2 tende, 2 pokrivača za zaštitu od kiše, veliku korpu za kupovinu sa prostorom za odlaganje stvari. Pokrivači se skidaju i peru na 30°C.

Cam Twin Pulsar kolica za blizance su veoma lako sklopiva i rasklopiva u bilo kom položaju sa ugrađenom ručkom za nošenje. Da su ovo najbolja kolica u klasi govori i podatak da su proglašena za najbolji bebi proizvod – Hong Kong Baby Products Awards 2011 na Hong Kong Baby products Sajmu.

Proizvod se može sastaviti u više od 15 kombinacija zahvaljujući dodatnoj opremi koju možete kombinovati prema potrebama, želji i ukusu.

Oprema po izboru (doplaćuje se): korpa-Coccola 871, auto sedište-Area Zero+ S138, baza za auto sedište-Area Base S134, bezbedonosni pojasevi-Safety Car Kits V483 , rukavice 055, suncobran 060, sunobran sa kristalima 065.

Količina:

SKU:cam-867---141. Kategorije: , . Tagovi: , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Potpuno ne-toksični materijali (EN 71), bez ftalne kiseline ili ulja (Direktiva 2005/84/EC )
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod