Cam Kolica za Bebe Minu Teddy - Braon Bez
Cam Kolica za Bebe Minu Teddy – Braon Bez – ProfilCam Kolica za Bebe Minu Teddy – Braon Bez – AutosedisteCam Kolica za Bebe Minu Teddy – Braon Bez – 2Cam Kolica za Bebe Minu Teddy – Braon Bez – TorbaCam Kolica za Bebe Minu Teddy – Braon Bez – SklopljenaCam Kolica za Bebe Minu Teddy – Braon Bez – Nosiljka

Cam Kolica za Bebe Minu Teddy 3u1 Braon Bež

68.430 din

Elegantna Cam Minu 3u1 kolica ukrašena sa Teddy brear dečijim dezenom i kristalima.

Kolica poseduju tendu sa dodatnom mrežom za zaštitu od komeraca i kompaktni veoma lagani ram sa visinom od 92cm, dostupna su u našoj prodavnici u 4 različite boje.

Nosiljka: odobrena od strane proizvođača za upotrebu u automobilima za bebe težine od 0-10kg, veoma je komforna, poseduje Quicky Sistem koji pruža mogućnost brzog postavljanja i skidanja nosiljke.

Nosiljka poseduje ručku koja sprečava prevrtanje, nagib naslona je od mekanog punjenja i može se podešavati, lepo je dizajnirana sa dečijim motivima, ima prozračnu kolevku sa mogućnošću ljuljanja i krov tendu sa zaštitom od komaraca a kao dodatna oprema tu je i torba sa podlogom za presvlačenje.

Kolica: Cam Minu Teddy 3u1 kolica krasi lagani aluminijumski ram, Via Vai rotirajući sistem sedišta pruža mogućnost okretanja licem prema nazad (uzrast 0-12 meseci starosti) kao i licem prema napred (uzrast od 12-36 meseci starosti). Kolica imaju podesivu ručku i veoma mekane prednje i zadnje točkove sa amortizerima, veoma udobno sedište, naslon podesiv u 4 različita položaja kao i sigurnosni pojas koji može da se vezuje u 5 različitih tačaka.

Prednji i zadnji točkovi imaju sinhronizovani sistem za otključavanje i zaključavanje

Dodatna oprema uključuje: tenda, mekana presvlaka, pokrivač za noge, pokrivač za zaštitu od kiše, veliku korpu za kupovinu. Navlake se skidaju i peru na 30°C. Jedan od najlakših ramova u klasi.

Autosedište: izrađeno je po standardima i propisima ECE R44/04 za uzrast od 0-13 kg težine, ima zaštitu od bočnog udara i podesivi anatomski naslon za glavu kao i podesivu tendu.

Takođe pruža mogućnost multi-podešavanja nadstrešnice uz praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa i podesivih vođica za sigurnosni pojas, mogućnost ljuljanja, donji deo je posebno ojačan i presvučen gumenom podlog protiv klizanja.

Sedište se može podesiti u 3 tačke u smeru licem u nazad.

Oprema po izboru: Safety Car Kits V483

Količina:

SKU:cam-887022---591. Kategorije: , , . Tagovi: , , , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • 3 u 1 sistem bebi kolica – odličan izbor za novorođenčad
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Velik dodatni prostor veoma pogodan za odlaganje stvari za bebu
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Potpuno ne-toksični materijali (EN 71), bez ftalne kiseline ili ulja (Direktiva 2005/84/EC )
  • Sedište je revezibilno, lako se može prilagodoti za uzrast do 12 meseci dok za nešto starije bebe možete prilagoditi sedište smeru kretanja kolica
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod