Cam Kolica za Bebe Minu Elite - Bela
Cam Kolica za Bebe Minu Elite – Bela – 4Cam Kolica za Bebe Minu Elite – Bela – TorbaCam Kolica za Bebe Minu Elite – Bela – SklopljenaCam Kolica za Bebe Minu Elite – Bela – AutosedisteCam Kolica za Bebe Minu Elite – Bela – 3Cam Kolica za Bebe Minu Elite – Bela – 2

Cam Kolica za Bebe Minu Elite 3u1 – Bela

71.910 din

Cam Minu Elite 3u1 kolica za bebe i auto sedište omogućavaju bebama odličnu pokretljivost dok roditeljima ispunjavaju sve želje i olakšavaju život sa novim članom porodice. Kolica se sastoje iz tri dela: od nosiljke, kolica i auto sedišta Area Zero+. Zahvaljujući patentu Quicky System, svi delovi se vrlo lako i brzo uklapaju i rasklapaju. Novorođenčad mogu prvih nekoliko meseci života provesti u nosiljci a kasnije se i provozati po ulici u kolicima. Ako beba zaspi u kolima, prenosivo sedište se može lako preneti i spojiti sa kolicima.

Nosiljka: odobrena od strane proizvođača za upotrebu u automobilima za bebe težine od 0-10kg, veoma je komforna, poseduje Quicky Sistem koji pruža mogućnost brzog postavljanja i skidanja nosiljke.

Nosiljka poseduje dvostranu ručku, nagib naslona se može podešavati, madrac, lepo je dizajnirana sa dečijim motivima i sklopivim suncobranom, ima prozračnu kolevku i krov tendu sa zaštitom od komaraca a kao dodatna oprema tu je i torba sa podlogom za presvlačenje.

Kolica: Cam Minu Elite 3u1 kolica krasi lagani aluminijumski ram, Via Vai rotirajući sistem sedišta pruža mogućnost okretanja licem prema nazad (uzrast 0-12 meseci starosti) kao i licem prema napred (uzrast od 12-36 meseci starosti). Kolica imaju podesivu ručku, veoma udobna prednja i zadnja sedišta, naslon podesiv u 4 različita položaja i sigurnosni pojas sa 5 tačaka za vezivanje čine ova kolica odličnim izborom.

Prednji i zadnji točkovi imaju sinhronizovani sistem za otključavanje i zaključavanje

Dodatna oprema uključuje: nadstrešnicu, muf za noge, pokrivač za zaštitu od kiše, veliku korpu za kupovinu. Navlake se skidaju i peru na 30°C.

Autosedište: izrađeno je po standardima i propisima ECE R44/04 za uzrast od 0-13 kg težine, ima zaštitu od bočnog udara i podesivi anatomski naslon za glavu.

Takođe pruža mogućnost multi-podešavanja nadstrešnice uz praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa i podesivih vođica za sigurnosni pojas, mogućnost ljuljanja, donji deo je posebno ojačan.

Sedište se može podesiti u 3 tačke u smeru licem u nazad.

Oprema po izboru: Area Base art. S134, Bezbednosni komplet za auto – Safety Car Kits art. V483, Ram za nosiljku i auto stolicu art.700, Rukavice art. 055, Parasol art. 060, Parasol sa kristalima art. 065.

Količina:

SKU:cam-887e---139. Kategorije: , , . Tagovi: , , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • 3 u 1 sistem bebi kolica – odličan izbor za novorođenčad
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Velik dodatni prostor veoma pogodan za odlaganje stvari za bebu
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Sedište je revezibilno, lako se može prilagodoti za uzrast do 12 meseci dok za nešto starije bebe možete prilagoditi sedište smeru kretanja kolica
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod