Cam Kolica za Bebe Linea Classy Trio - Plava
Cam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – ProfilCam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – TorbaCam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – SklopljenaCam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – NosiljkaCam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – AutosedisteCam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – 3Cam Kolica za Bebe Linea Classy Trio – Plava – 2

Cam Kolica za Bebe Linea Classy Tris 3u1 Plava

87.490 din

Cam Linea Classy 3u1 bebi kolica Imaju poseban akcenat na udobnosti, italijanski proizvođač Cam Il Mondo Del Bambino obratio je posebnu pažnju amortizerima i točkovima koji su napunjeni vazduhom i obezbeđuju jedinstven osećaj udobnosti za vaše dete.

Pored komfora ovu liniju kolica odlikuje klasični dizajn, za sve ljubitelje tradicionalnog izgleda ova kolica predstavljaju najbolji izbor.

 

Nosiljka: odobrena od strane proizvođača za upotrebu u automobilima za bebe težine od 0-10kg, veoma je komforna, poseduje Quicky Sistem koji pruža mogućnost brzog postavljanja i skidanja nosiljke.

Nosiljka poseduje sigurnosnu ručku koja sprečava prevrtanje, nagib naslona se može podešavati, lepo je dizajnirana sa dečijim motivima, ima prozračnu kolevku koja se može ljuljati a kao dodatna oprema tu je i torba sa podlogom za presvlačenje.

Kolica: Cam Linea Classy 3u1 kolica krasi lagani aluminijumski ram, Via Vai rotirajući sistem sedišta pruža mogućnost okretanja licem prema nazad (uzrast 0-12 meseci starosti) kao i licem prema napred (uzrast od 12-36 meseci starosti). Podesiva ručka je ručno napravljena od prave kože, točkovi na naduvavanje sa dva kuglična ležaja koji pružaju maksimalan komfor i udobnost kao i ugrađeni mekani prednji i zadnji amortizeri, naslon podesiv u 4 različita položaja i sigurnosni pojas sa 5 tačaka za vezivanje čine ova kolica odličnim izborom u klasi.

Dodatna oprema uključuje: štitnik za kišu, korpa za kupovinu, tenda i prekrivač koji se mogu montirati na kolica. Navlake se skidaju i peru na 30°C.

Autosedište: izrađeno je po standardima i propisima ECE R44/04 za uzrast od 0-13 kg težine, ima zaštitu od bočnog udara i podesivi anatomski naslon za glavu.

Takođe pruža mogućnost podešavanja nadstrešnice uz praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa i podesivih vođica za sigurnosni pojas, mogućnost ljuljanja, donji deo je posebno ojačan.

Količina:

SKU:cam-908---587. Kategorije: , , . Tagovi: , , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • 3 u 1 sistem bebi kolica – odličan izbor za novorođenčad
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Velik dodatni prostor veoma pogodan za odlaganje stvari za bebu
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Sedište je revezibilno, lako se može prilagodoti za uzrast do 12 meseci dok za nešto starije bebe možete prilagoditi sedište smeru kretanja kolica
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod