Cam Kolica za Bebe Fluido Orsobello - Svetlo Roza
Cam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – 3Cam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – TorbaCam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – SklopljenaCam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – ProfilCam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – NosiljkaCam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – AutosedisteCam Kolica za Bebe Fluido Orsobello – Svetlo Roza – 2

Cam Kolica za Bebe Fluido Orsobello 3u1 – Svetlo Roza

69.390 din

Cam Fluido Orsobello + nosiljka + autosedište predstavljaju perfektnu kombinaciju za šetnju gradom kao i za lagano sklapanje i prevoz automobilom.

Kolica + nosiljka + autosedište predstavljaju najbolju kombinaciju za zaštitu od kiše, vetra i sunca za svakodnevnicu sa vašom bebom.

Nosiljka: odobrena od strane proizvođača za upotrebu u automobilima za bebe težine od 0-10kg, veoma je komforna, poseduje Quicky Sistem koji pruža mogućnost brzog postavljanja i skidanja nosiljke.

Nagib naslona se može podešavati, lepo je dizajnirana sa dečijim motivima, ima prozračnu kolevku sa dušekom, ima dva lica neoprenskog platna, tendu na sklapanje, prekrivač za zaštitu od komaraca, dolazi sa torbom sa podlogom za presvlačenje.

Kolica: Cam Fluido Orsobello 3u1 su kolica koja imaju ram od aluminijuma, Via Vai rotirajući sistem sedišta pruža mogućnost okretanja licem prema nazad (uzrast 0-12 meseci starosti) kao i licem prema napred (uzrast od 12-36 meseci starosti). Kolica imaju podesive ručke, sistem vešanja, naslon podesiv u 4 različita položaja, prednje i zadnje sinhronizovane podesive točkove sa sistemom blokade i sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja

Dodatna oprema uključuje: tendu, navlaku za noge, navlaka za zaštitu od kiše, prostrana korpa za odlaganje stvari. Navlake se skidaju i peru na 30°C. Lako sklapanje sa sedištem u oba položaja.

Autosedište: izrađeno je po standardima i propisima ECE R44/04 za uzrast od 0-13 kg težine, ima zaštitu od bočnog udara i podesivi anatomski naslon za glavu.

Takođe pruža mogućnost podešavanja nadstrešnice uz praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa i podesivih vođica za sigurnosni pojas.

Dodatna oprema po izboru: baza sedišta Area Base artikal S134, bezbedonosni auto komplet artikal V483, stalak za nosiljku ili auto sedište artikal 700, rukavice artikal 055, suncobran artikal 060, suncobran sa kristalima artikal 065.

Količina:

SKU:cam-877022---567. Kategorije: , , . Tagovi: , , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • 3 u 1 sistem bebi kolica – odličan izbor za novorođenčad
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Velik dodatni prostor veoma pogodan za odlaganje stvari za bebu
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Kolica su izrađena od potpuno ne-toksičnih materijala (EN 71), bez ftalne kiseline ili ulja (Direktiva 2005/84/EC )
  • Sedište je revezibilno, lako se može prilagodoti za uzrast do 12 meseci dok za nešto starije bebe možete prilagoditi sedište smeru kretanja kolica
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod