Cam Kolica za Bebe Elegant Family - Braon

Cam Kolica za Bebe Elegant Family 3u1 Braon

59.990 din

Cam Elegant Family 3u1 bebi kolica predstavljaju spoj elegancije, dizajna i funkcionalnosti. Italijanski proizvođač Cam Il Mondo Del Bambino pobrinuo se da pored svih testiranja i evropskih standarda koji su ispunjeni objedini više funkcionalnosti u vrhunski proizvod.

Uz kolica se dobija i nosiljka koja može još da služi i kao autosedište, sedište je reverzibilno i može se okretati u oba smera (Area Zero+)

U kompletu sa kolicima takođe dobijate i navlaku za noge, tendu za sunce, korpu za odlaganje stvari, navlaku za kišu i torbu koja sadrži podlogu za presvlačenje.

Nosiljka: odobrena od strane proizvođača za upotrebu u automobilima za bebe težine od 0-10kg, veoma je komforna, poseduje Quicky Sistem koji pruža mogućnost brzog postavljanja i skidanja nosiljke.

Nosiljka poseduje sigurnosnu ručku koja sprečava prevrtanje, nagib naslona se može podešavati, lepo je dizajnirana sa dečijim motivima, ima prozračnu kolevku koja se može ljuljati a kao dodatna oprema tu je i torba sa podlogom za presvlačenje.

Kolica: Cam Elegant Family 3u1 su kolica koja imaju najlakši ram, Via Vai rotirajući sistem sedišta pruža mogućnost okretanja licem prema nazad (uzrast 0-12 meseci starosti) kao i licem prema napred (uzrast od 12-36 meseci starosti). Točkovi na naduvavanje sa dva kuglična ležaja koji pružaju maksimalan komfor i udobnost kao i ugrađeni mekani prednji i zadnji amortizeri, naslon podesiv u 4 različita položaja i sigurnosni pojas sa 5 tačaka za vezivanje čine ova kolica najboljim izborom u klasi.

Dodatna oprema uključuje: štitnik za kišu, korpa za kupovinu, tenda i prekrivač koji se mogu montirati na kolica. Navlake se skidaju i peru na 30°C.

Autosedište: izrađeno je po standardima i propisima ECE R44/04 za uzrast od 0-13 kg težine, ima zaštitu od bočnog udara i podesivi anatomski naslon za glavu.

Takođe pruža mogućnost podešavanja nadstrešnice uz praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa i podesivih vođica za sigurnosni pojas.

Mogućnost korišćenja AREA ZERO + uz opciono standardno postolje Area Base item S134).

Area Zero + je potrebno da se fiksira na sedište uvek u smeru suprotnom od smera kretanja vozila.

Količina:

SKU:cam-846---246. Kategorije: , , . Tagovi: , , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • 3 u 1 sistem bebi kolica – odličan izbor za novorođenčad
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Velik dodatni prostor veoma pogodan za odlaganje stvari za bebu
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Sedište je revezibilno, lako se može prilagodoti za uzrast do 12 meseci dok za nešto starije bebe možete prilagoditi sedište smeru kretanja kolica
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod