Cam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution - Braon sa zvezdom
Cam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – Profil – 2Cam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – TorbaCam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – SklopljenaCam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – ProfilCam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – NosiljkaCam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – AutosedisteCam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution – Braon sa zvezdom – 2

Cam Kolica za Bebe Cortina Trio Evolution 3u1 Braon sa zvezdom

87.730 din

Cortina Trio Evolution 3u1 su bebi kolica poznatog italijanskog proizvođača Cam Il Mondo Del Bambino veoma modernog dizajna, predviđena su za uzrast 0-36 meseci starosti.

Uz kolica se dobija i nosiljka koja može još da služi i kao autosedište, sedište je reverzibilno i može se okretati u oba smera (Area Zero+)

U kompletu sa kolicima takođe dobijate i navlaku za noge, tendu za sunce, korpu za odlaganje stvari, navlaku za kišu i torbu koja sadrži podlogu za presvlačenje.

Nosiljka: veoma modernog dizajna, mogućnost biranja između dva dizajna (mekano ćebence i aplikacije), testirana i odobrena od strane proizvođača za upotrebu u automobilima za bebe težine od 0-10kg.

Ova nosiljka je veoma komforna, poseduje Quicky Sistem koji pruža mogućnost brzog postavljanja i skidanja nosiljke. Dvostrana ručka, podesivi nagib naslona, ventilaciona baza za ljuljanje, torba sa podlogom koja se može presvlačiti.

CAR SAFETY KIT V483 (Kupuje se odvojeno):

Pruža mogućnost ugradnje na zadnje sedište svakog automobila i idealan je za bebe od 0 do 10 kg.

Kolica: Cortina Trio Evolution 3u1 kolica imaju ram izrađen od laganog materijala (aluminijum), Via Vai rotirajući sistem sedišta pruža mogućnost okretanja licem prema nazad (uzrast 0-12 meseci starosti) kao i licem prema napred (uzrast od 12-36 meseci starosti), petosistemski sigurnosni pojas kao i točkove na naduvavanje sa dva kuglična ležaja koji pružaju maksimalan komfor i udobnost.

Autosedište: izrađeno je po standardima i propisima ECE R44/04 za uzrast od 0-13 kg težine, ima zaštitu od bočnog udara i podesivi anatomski naslon za glavu.

Takođe pruža mogućnost podešavanja nadstrešnice uz praktičan mehanizam za podešavanje kaiševa i podesivih vođica za sigurnosni pojas.

Mogućnost korišćenja AREA ZERO + uz opciono standardno postolje Area Base item S134).

Area Zero + je potrebno da se fiksira na sedište uvek u smeru suprotnom od smera kretanja vozila.

Količina:

SKU:cam-891---586. Kategorije: , , . Tagovi: , , , , . Brend:

Opis Proizvoda

Karakteristike:

  • Kolica su testirana i kontrolisana, ispunjavaju najviše evropske sigurnosne standarde
  • 3 u 1 sistem bebi kolica – odličan izbor za novorođenčad
  • Veoma lako ih je prebaciti iz automobila i montirati
  • Testirane kočnice, rotiranje 360 stepeni, petostepeni sigurnosni pojas
  • Velik dodatni prostor veoma pogodan za odlaganje stvari za bebu
  • Testirana su protv slučajnog sklapanja kolica
  • Evropski standard: EN 1888
  • Sedište je revezibilno, lako se može prilagodoti za uzrast do 12 meseci dok za nešto starije bebe možete prilagoditi sedište smeru kretanja kolica
  • Uzrast: 0 – 3,5 godine

Npomena:

Proizvođač zadržava sva prava izmena opisa proizvoda bez prethodnog obaveštenja

Nema ocena.

Ocenite proizvod