Oprema za bebe

Vodič za kupovinu opreme za bebe

Očekujete prinovu? Vaše misli su zaokupljene planiranjem svih onih stvari koje će vam biti potrebne za bebu?

Mi možemo da vam pomognemo da napravite pravi izbor opreme za bebu i da vam sugerišemo na stvari o kojima je potrebno da povedete računa prilikom kupovine. Svaka prinova donosi radost u dom i u srca, naša prodavnica osmišljena je da vam pomogne na tom putu kako biste ulepšali detinjstvo deteta i kako bismo vam ponudili roditeljske savete da što lakše prođete kroz period odrastanja deteta.

Kod nas možete pronaći proizvode najkvalitetnijih dečijih robnih marki i brendova te samim tim možete biti bezbrižni kada govorimo o bezbednosti i očuvanju zdravlja bebe. Većina naših kupaca kupljene proizvode radosno deli sa prijateljima što predstavlja najbolju preporuku i motiv da pregledate sav asortiman opreme za bebe koje imamo u ponudi.

Posetite Bebolino blog, kutak za roditelje na kojem možete pronaći mnoštvo korisnih saveta za kupovinu, vesti, preporuke, pesmice, uspavanke, kratkih crtanih filmova „Maša i medved“ i još mnogo toga » Blog Bebolino

bebolino blog

Izbor bebi opreme za novorođenčad

Dolazak bebe iz porodlišta svakako predstavlja jedan od najlepših i najuzbudljivijih momenata u životu, navešćemo za vas opremu za novorođenče koju je potrebno da obezbedite kako biste novog člana porodice dočekali adekvatno pripremljeni sa opremom koja će vam trebati svakodnevno. Najvažnije dve stvari, pored neophodne kozmetike i krema za rehidrataciju kože su kolica sa sistemom 3u1, krevetac sa podlogom za previjanje deteta i kadica za kupanje.

Kompletan spisak pribora i kozmetike možete da preuzmete u dokumentu na sledećem linku:

» Moja prva beba

Dečija oprema za nešto starije bebe

Za starije bebe i decu poželjno je da imate bebi alarm, igračke, krevetac sa muzičkom podlogom za uspavljivanje bebe, slikovnice, flašice od 120-250 ml. Ukoliko je vaše dete starije od 2 godine, idealan rođendanski poklon koji će ga sigurno obradovati je električni automobil sa akumulatorom (baterijom) koja može da se dopunjava po potrebi.

Ogradice i bebi gimnastike takođe mogu da predstavljaju idealnu zanimaciju za dete kao i prostor za igru koju će voleti uz igračke koje dolaze u kompletu i stvari koje će učiti kroz igru.